top of page

 

 

 

 

 

 

 

Vraag en antwoord,

Welke massage-olie wordt gebruikt ?

Een blend van natuurlijke, neutrale, huidvriendelijke reukloze massage-olie gewonnen uit div. noten.

Bij een e.v. notenallergie kan ik een andere olie gebruiken.

 

Moet ik iets meenemen?

Nee, de salon is compleet en van alle gemakken voorzien. Ook handdoeken zijn ruimschoots aanwezig.

 

Is de massage naakt ?

Ja, alle massages zijn complete lichaamsmassages en worden op een naakt lichaam uitgevoerd, dus alle lichaamsdelen worden gemasseerd, ook bijv de billen. Mocht u zich hierbij ongemakkelijk voelen dan kan u altijd uw slip aanhouden. Tijdens de massage zal ik uw lichaam toedekken

met handdoeken

 

Kunnen de massages ook naturistisch gegeven worden?

Ikzelf ben al jarenlang naturist en lid van het NFN en heb dan ook geen probleem met naturistische massages.

Zeg het me op voorhand zodat ik er rekening mee kan houden en de kachel wat hoger zet.

Is het mogelijk om te douchen ?

Nee, bij de massagepraktijk is geen doucheruimte. Ik zal uw lichaam helemaal olievrij maken na de massage zodat u weer netjes naar huis kan.

Hoe zit het met de privacy ten aanzien van  mijn gegevens ?

 Uw e-mailadres en/of telefoonnummer blijven geheim (en worden dus met niemand gedeeld). 

Uw achternaam, waar u vandaan komt, burgelijke staat e.d.is voor mij niet belangrijk.

Zelf vind ik het wel fijn om te weten wie ik ga masseren dus een profielfoto oid erbij is wel zo netjes. U mag me natuurlijk vertellen wat u wilt. Voor alles wat u me spontaan vertelt hanteer ik geheimhoudingsplicht. Wat in de massagekamer gebeurd blijft in de massagekamer. Ik bel zelf nooit en verstuur uit mezelf ook geen sms-jes of mailtjes, tenzij u om een antwoord vraagt. Je moet wel tenminste 21 jaar of ouder zijn. Bij twijfel vraag ik ter plaatse naar je identiteitsbewijs waarop ik van de gegevens alleen de foto en je geboortedatum wil zien.

 

Zijn er bepaalde regels ?

Ja, hieronder staan ze:

 * Je bent 21 jaar of ouder!  Een leeftijdsgrens aan de bovenkant hanteer ik niet maar je moet wel zelfstandig en veilig op en af de massagetafel kunnen.

 * Het is niet mogelijk om voor iemand anders dan voor jezelf een massage te boeken. Ik werk daarom ook niet met  cadeaubonnen.

 * Ben je verkouden/grieperig en/of hoest en nies je veel op dit moment?  Dan wil ik je vragen om even te wachten met afspreken tot dit weer verdwenen is.

 * Graag ong. 5 min. voor de tijd van de afspraak aanbellen.

 * Als je weet dat je door omstandigheden wat later arriveert, geef dit aub even door. Als ik 10 minuten na de tijd  van de afspraak nog niets van je gehoord hebt, ga ik er van uit dat je niet meer komt.

 * Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben zelf fris en ik verwacht ook dat jij fris bent. Dat wil zeggen dat  je vooraf de massage nog een douche genomen hebt.

 * Meld indien nodig bij het maken van een eerste afspraak de zaken die voor mij goed zijn om van te voren te weten. Voorafgaand aan de eerste massage zal ik vragen of er aandachtspunten zijn, belemmeringen etc. waarmee ik rekening moet houden. Zijn er beperkingen of belemmeringen en zijn deze naar mijn mening van dusdanige aard dat een massage onverantwoord is of niet goed door mij uit te voeren is, dan kan ik besluiten om de massage op een aangepaste wijze, of niet door te laten gaan.

* De masseur is niet verantwoordelijk en is niet aansprakelijk voor schade tijdens de behandeling of de gevolgen van het behandelen van niet door de client genoemde symptomen, aandoeningen of blessures die eigenlijk de behandeling van een arts en/of specialist behoeven. De massages door mij gegeven zijn niet op therapeutische of medische

basis en dienen geheel en alleen ter ontspanning.

 

* We gaan respectvol met elkaar om!

 

Wijzigingen van de algemene voorwaarden:

* De algemene voorwaarden, de informatie op de website en de tarieven kunnen door massage voor mannen op ieder moment gewijzigd worden en kunnen op verzoek worden opgevraagd.

 

Heb je nog vragen? 

Heb je bepaalde wensen of vragen die je niet op deze site kunt vinden. Bel me even of nog gemakkelijker app me of stuur een mailtje !

dewellnessmasseur@gmail.com

tel: 06-30659588  (zet nummerherkenning aan) sms-en of app-en heeft de voorkeur en is vaak discreter.

  dewellnessmasseur@gmail.com

Tel : 063065958

www.dewellnessmasseur.nl

                                         

 

          

       

 

bottom of page