top of page
californische-massage.jpeg

klassieke of zweedse massage

30-60-90 min.     ​€25. €50. €75

De klassieke massagevorm is vooral gericht op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen.

De massage kan zowel actief of heerlijk ontspannend gegeven worden.

 

anti-stress massage

30 min.    €25.

Aandacht voor de vastzittende gebieden: nek, schouderbladen, rug en onderrug, de gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren.

Na deze massage ervaar je meer ruimte en lucht.

De spieren worden soepel en blokkades worden opgeheven. Vaak icm bindweefsel en DMT massage .

image_edited.jpg

D.M.T massage (deep muscular massage)

30 min    €25

DMT-massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spierspanning te verminderen. DMT-massage is een totaal andere massage dan een ontspanningsmassage. Bij DMT-massage worden de diepliggende spieren en peesplaten bereikt. 

massage senior_edited.jpg

 

haptische massage

60-min     €50. 

Haptische massage komt voort uit de haptonomie. 

Hapsis is het oude Griekse woord voor ‘gevoel’ of ‘tast’. Bij haptische massage gaat het om ‘aanraken met gevoel’. Haptische massage nodigt je uit om contact te maken met je gevoel en de energiestroom in je lichaam. Deze massagevorm wordt ook energetische massage genoemd.

155-los-angeles-blog-post-image-20230215

 

ayurvedische massage

60 min.    €50

Het is een volledige Indiase lichaamsmassage waarbij veel warme kruidenoliën of etherische oliën worden gebruikt. De vitale energiepunten, ofwel marma-punten, in je lichaam worden bij deze massage gestimuleerd waardoor de geblokkeerde energie in je lichaam weer vrij kan stromen.

Deze massage word op het naakte lichaam gegeven waarbij alleen de delen die gemasseerd gaan worden onbedekt zijn.

 

bindweefselmassage

gaat vaak icm anti-stress massage

Het is een intensieve massage, met als doel dat

de spa​nning in de huid afneemt. Bindweefsel bevindt zich tussen de huid en de spieren. Ik kan door middel van bindweefselmassage jouw huid en bindweefsel prikkelen waardoor de doorbloeding van jouw lichaam verbetert. Het is heel effectief bij rusteloze benen. Deze massage wordt vaak samen met cupping toegepast

De massage cadeaubon


Voor ieder bedrag is ook verkrijgbaar 'n​ massage cadeaubon.

Fijn om te geven, nog heerlijker om te krijgenstuur even een berichtje, appje of telefoontje en na overmaking van het bedrag plus portokosten zal deze u toegestuurd worden
bottom of page